Ervaringen 2018-10-24T09:50:12+01:00

Ervaringen van huurders

“De terugkomdagen van mijn begeleide intervisie reisweken houd ik in Helpmekaar. Alle cursisten zijn steeds zeer enthousiast over de locatie, de charme van het huis. We wandelen er heerlijk en maken elke keer een mooi vuur in de brandkuil.
Een aanrader voor elke groep!

Vincent Muller
ARTSENCOACHING

Jaarlijks houdt onze vakgroep Radiologie en Nucleaire Geneeskunde met 11 personen een beleidsmiddag met aansluitend een overnachting in HELPMEKAAR. De ongedwongen uitstraling van het huis heeft een goede invloed op ons team. Weg van de drukte en de storende telefoons van het ziekenhuis. In de pauze van de vergadering wordt een wandeling gemaakt, direct vanuit het huis de bossen in. Na het vergaderen gezamenlijk een diner bereiden – in de zeer goed geoutilleerde keuken – is een goede vorm van team bonding. Laatste gesprekken bij de vuurkuil. De bedden zijn perfect en de boslucht zorgt voor een goede nachtrust. Fijn dat ze al opgemaakt zijn bij aankomst. Er zijn twee prima badkamers. Volgend jaar weer!

Vakgroep Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

De terugkomdagen van mijn begeleide intervisie reisweken houd ik in Helpmekaar. Alle cursisten zijn steeds zeer enthousiast over de locatie, de charme van het huis. We wandelen er heerlijk en maken elke keer een mooi vuur in de brandkuil.
Een aanrader voor elke groep!
Vincent Muller, ARTSENCOACHING
Contacteer ons

Plan je bedrijfsuitstap bij ons!

Geniet van alle voorzieningen en de rustige omgeving.
Contacteer ons